El Jaime Mascaró CB Ferreries comença sa fase guanyant al Sant Josep (70-57)

Duríssim partit el primer d’aquesta fase final que es juga a Ferreries, el Jaime Mascaró guanya el primer partit amb molt de patiment a nel Sant Josep (70-57).

Començava el partit amb els típics nervis en un partit de aquets tipus, el Sant Josep se imposava dins la zona, tot i ser un equip més jove anava sobrat de centímetres, bona prova eren els tres taps rebuts sota cistella per part del Ferreries en el primer minut i mig de joc.

En quant ha aconseguit correr i estirar la pista, el Bàsquet Ferre que començava guanyant s’imposava amb cert marge en el marcador acabant el primer quart per 20/14.

En el segon quart, seguia manant en el marcador l’equip de Gaspar Roura, qui conseguia equilibrar el seu joc interior exterior igual que el contraatac i joc estàtic, tot sempre seguit però de ben aprop d’un Sant Josep que no deixava de lluitar i fer mal dins la zona, tot i això el Ferreries s’imposava a l’equip de Pablo Navarro per 34/24.

Passat el descans el Sant Josep anava incrementant la agresivitat, potser la única manera de aturar el joc dels ferreriencs, els col•legiats deixaven moltíssims contactes cosa que el Bàsquet Ferre no va saber contrarrestar i el Sant Josep es posava per davant en el marcador a falta de tretze segons, però només els durà uns segons ja que una cistella més tir adicional dels de Roura tornava a posarlos per davant i tancar el tercer quart amb 48/46.

El darrer quart seguí amb la tònica de joc dur i per moments quasi violent, semblava en alguns moments que els jugadors estaven més pendents de els contactes físics més que de la pilota, la veterania del CB Ferreries els va permetre arribar als darrers tres minuts amb una sola falta comesa mentre el Sant Josep ja tenia més de quatre, la duresa mental dels locals va ser clau per a acabar el partit amb un 70/57 i un desventatje encara més gran en la valoració de l’equip 71/31 el que junt amb el Caràcter Ferre donava la primera victòria al Jaime Mascaró.