El Jaime Mascaró Ferreries es desfà del Bons Aires 56-62 i està a un pas del campionat

Disputadíssim el partit de la segona jornada del campionat de Balears jugat a Ferreries en un poliesportiu municipal a rompre per les més de 300 persones que es varen deixar el coll en les graderies. Segon partit i segona victoria, devant els Bons Aires per 56-62.

Partit dels que fan que la màgia del Bàsquet no aturi, no per el joc ni per la qualitat de les accions, més per la emoció que ha imperat en tots els quarts del partit. Les xifres no sempre enganen, i en aquest cas els parcials dels quarts demostren que les diferències si be han estat moltes(12 canvis de guanyador en el partit) han estat poc abultades, la màxima diferència per part del Jaime Mascaró CB Ferreries era de 7 mentra el Bons Aires arribà a guanyar per 8 punts. Els parcials de 14/14 en el primer 28/28 en acabar el segon quart i de 42/40 per els mallorquins en acabar el tercer període. El darrer tot i els nervis locals, va ser el que va decantar el partit a favor dels de Roura acabant amb un 56/62 per els de Ferreries qui no només no es varen deixar intimidar en els moments més durs del partit aon el visitant Alejandro Malberti posava el seu toc particular simulant haver patit una luxació de clavícula que no l’impedia el seguir jugant després de que els àrbitres xiulassin falta al seu favor i encarant-se al public i es tocas els genitals provocant a la afició ferrerienca…..

La duresa mental dels ferreriencs un altre cop els va fer sortir del pou en els moments més durs i amb 2 tirs anotats més tir adicional feien remontar i guanyar el partit a un equip qui un altre cop va treure a lluir el seu Caràcter Ferre.