EsDiari.com

Unes 26 entitats en la Fira d’Esports 2017 d’Alaior

Els carrers del centre del municipi s’ompliran demà divendres 15 de setembre de tot tipus d’esportistes amb motiu de la tercera edició de la Fira d’Esports 2017. Entre les 18 i les 22 hores, un total de 26 entitats oferiran informació als vianants i, a més, algunes portaran a terme una exhibició de les diferents disciplines esportives que es poden practicar a la localitat durant tot l’any.

En el transcurs de la Fira es retrà homenatge als esportistes i els clubs o equips més destacats per la seva trajectòria. El reconeixement consistirà en l’entrega d’una placa commemorativa personalitzada.

Les entitats esportives que participaran en la mostra són el CE Alaior, CB Jovent Alaior, Club Hípic Alaior, Club Voleibol Alaior, CS Alaior Petanca, Club Tenis Alayor, Gimnàstica Rítmica Alaior, Club Bàdminton Alaior, Club Automodelisme Alaior, Club Patinatge Alaior, Centre Cultural Escacs, Centre Cultural Billar, CP Cala en Porter, Club Aikido Alaior, Club Karate Alaior, Club Tennis Taula Alaior, Associació Canina Esportiva, Associació Històrica de Futbol, Club Agility Alaior, Penya Valencianista d’Alaior, Peña Madridista Alaior, Penya Barcelonista d’Alaior, Agrupació Voluntaris esportius, Lo Esport, Cesca i Agility d’Alt s’Era.

Convé recordar en aquest àmbit que l’Ajuntament d’Alaior posa a l’abast de tots els ciutadans un conjunt d’activitats esportives municipals, com a complement a les que ofereixen els clubs del municipi, els quals fan possible que Alaior compti amb una oferta variada. En tot cas, l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de la localitat ha fet un gran esforç per millorar les instal·lacions esportives i l’entorn del Poliesportiu, amb l’objectiu que els ciutadans puguin gaudir d’activitats esportives alternatives en un espai adequat.

Durant els darrers anys el Consistori ha construït noves infraestructures municipals com són el gimnàs del Poliesportiu Municipal, la millora de sales, la renovació de la gespa del camp de futbol Los Pinos, les taules de ping-pong i el gimnàs al aire lliure, entre Es Banyer i el camp de futbol 7, etc.